Referenties

Klik op de referentie voor foto’s

Een overzicht van enkele referenties waar wij trots op zijn:

Eerste in Nederland! Gevelisolatie Priamusstraat te Amere

Het eerste zwarte gevelisolatie project in Nederland, gemaakt door stukadoorsbedrijf de Koning. Een zwart gevelisolatie systeem is voor het eerst mogelijk met het StoTherm Classic systeem.

Akoestiek Centrum voor Kunst en Cultuur, Bergerweg te Alkmaar

Het multifuncioneel centrum aan de Bergerweg te Alkmaar. Een prachtig gerenoveerd historisch pand. Maar wel met enorme akoestische problemen. Dit komt door de betonnen wanden en plafonds en tegelvloeren. Men kan elkaar nauwelijks verstaan waardoor er een onwerkbare situatie is ontstaan. Stukadoorsbedrijf de Koning heeft hier het Caparol Capacoustic systeem toegepast. Dit is een akoestisch plafond met een zeer hoge absorbtie waarde en uitermate geschikt om toe te passen in de renovatie. De gebruikers van dit centrum zijn zeer enthousiast over het resultaat! U kunt

Badkamers Tadelakt

Wilt u geen tegels meer in de badkamer? Diverse badkamers hebben wij voorzien van het gladde Tadelakt pleisterwerk. Dit produkt is waterdicht en daardoor bijzonder geschikt voor badkamers!

Gevelisolatie Hotel Babylon te Heerhugowaard

Een project dat wij hebben voorzien van Strikotherm gevelisolatie.

Gevelisolatie Luxe kantoorgebouw Koninginnegracht 16 te Den Haag

Een uitdagende opdracht. De renovatie van een oud kantoor gebouw. In een zeer kort tijdsbestek een zeer complex gevelisolatie systeem van Sto-Isoned aangebracht. De gevel hebben wij voorzien van het StoTherm Classic systeem. Het StoDeco lijstwerk rond kozijnen, StoDeco vensterbanken en geprofileerde horizontale StoDeco lijsten geeft dit pand een exclusieve uitstraling.

Conservatorium Hotel te Amsterdam

Het voormalig Nederlands spaarbank gebouw en daarna jarenlang het Conservatorium van Amsterdam werd omgetoverd tot een hotel met onbegrensde luxe. Met zijn 220 kamers, zwembad, solarium, spa wellness, winkels en parkeergarage is dit een grote opdracht voor Stukadoorsbedrijf de Koning. b.v.

Woonboot Amstelkade te Amsterdam

Een woonboot gebouwd door de Blauwe Wimpel in Amsterdam. Door stukadoorsbedrijf de Koning voorzien van het StoTherm Classic gevelisolatie systeem met betonlook afwerking.

Restauratie Koninklijk theater Carré te Amsterdam

De renovatie van Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. De Tympaan boven het podium is in de loop der jaren van het toneel verdwenen.. Aan Stukadoorsbedrijf de Koning de eer om de tympaan terug te brengen zoals deze destijds was ontworpen. De paarden en het lijstwerk hebben wij met behulp van oude foto’s en in samenwerking met een kunstenaar nieuw gemaakt. Van deze ontwerpen hebben wij mallen en contramallen gemaakt. Zo konden we de gips afdrukken maken van alle onderdelen van de tympaan. Na het aanbrengen van de pleisterdrager op de houten onderconstructie kon het stukadoren beginnen. Na het stukadoren van de tympaan hebben wij het gips lijstwerk aangebracht. De schilder heeft daarna de laatste hand gelegd. Een prachtig resultaat waar wij erg trots op zijn!

Naast de restauratie hebben wij het Sto Silent Superfein akoestisch plafond aangebracht boven de zaal voor de juiste akoestiek.